Mijn passie!

Together Jewelry is opgericht door Lucie van de Westelaken in september 2013. Getrouwd met Michiel en moeder van een zoon Sepp en een dochter Floor. Het is begonnen als een hobby en inmiddels uitgegroeid tot (al zeg ik het zelf) een mooie webshop.

De collectie is gestart met alleen handgemaakte sieraden voor dames zoals de wraparmband met (half) natuurstenen kralen, de facetarmband en de wikkelarmband. In de loop der jaren is de collectie uitgebreid met andere soorten armbanden, kettingen, oorbellen en een klein assortiment tassen en portemonnees. Van tijd tot tijd wordt er iets aan het assortiment toegevoegd. Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe kleuren.

Sinds enige tijd zijn er ook kant en klare sieraden toegevoegd aan de collectie. Deze worden met zorg uitgezocht.

Voor de heren is er ook een mooie collectie armbanden met natuurstenen kralen en leren armbanden met een stoere look. Met sinds kort een kleine collectie horloges. Komende tijd zal ook hier de collectie uitgebreid gaan worden met nieuwe armbanden.

Kinderarmbanden zijn ook aanwezig. We maken SOS armbanden, deze zorgen ervoor dat je kind wanneer hij/zij jou is kwijtgeraakt weer kan vinden. Door middel van het telefoon nummer op de leren armband kan de persoon die jou kind gevonden heeft je bellen en laten weten waar je kind is.

Ook heb ik een collectie sieraden wenskaarten. Een kaartje is altijd leuk om te geven én te krijgen. Zeker als je er nog een (handgemaakt) sieraad of accessoire aan toevoegt. Verras je vrienden, familie of collega’s met een origineel item.

Sinds kort zijn er letterkaartjes aan de collectie toegevoegd. Maak een naamslinger van de letterkaartjes of gebruik ze in je interieur!

Laat je sieraad aanpassen naar jou wensen!

Zie je een handgemaakt sieraad in de shop, maar wil je die net even anders?

Een andere kleur of een andere lengte, neem dan gerust contact op.

Heb je een wens of een idee? Laat dit weten en ik kijk wat de mogelijkheden zijn.

 

Let op! Handgemaakte sieraden hebben een langere levertijd dan de kant en klare sieraden. Ik streef ernaar om het handgemaakte sieraad binnen 5 werkdagen te verzenden.

 

 

© 2015 - 2023 Together Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel