Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

C.U.S sieraden

C.U.S sieraden is een nieuw sieraden concept en nu bij Together Jewelry verkrijgbaar. C.U.S staat voor Changeable Unique Style en is een nieuwe mix en match concept waarin je aan de slag gaat met armband lint en verwisselbare kralen. Elke wikkelarmband of ketting van C.U.S is helemaal naar eigen stijl samen te stellen, dat is wat elk item uniek maakt.

De C.U.S sieraden collectie bestaat uit een ruim assortiment met diverse items die perfect op elkaar zijn afgestemd en die kunnen worden gebruikt bij het maken van een C.U.S wikkelarmband of -ketting. Het belangrijkste onderdeel is het C.U.S sieraden lint. Er zijn verschillende kleuren en designs te bestellen.

Shop het C.U.S sieraden lint in een enkele kleur, een gemengde kleuren combinatie of met een prachtig shimmery effect. In de C.U.S sieraden collectie vind je ook diverse C.U.S kralen. Van stijlvolle C.U.S DQ Grieks keramiek kralen schuiver tot DQ metalen kralen. Beide items zijn verkrijgbaar in verschillende designs en groottes. 

Zelf aan de slag met het maken van een wikkelarmband met C.U.S

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het samenstellen van de C.U.S. sieraden. Maak je eigen kralen armband door over het lint C.U.S DQ keramiek kralen schuivers, DQ metalen kralen of letterkralen te schuiven. Door deze items af te wisselen krijg je de leukste ontwerpen. Hoe sluit je de armband? Dit doe je heel eenvoudig door op het armband lint een platte knoop te leggen.

Heel veel plezier met het samenstellen van je eigen unieke armband.

Kant en klare combinatie set 

Het is ook mogelijk om een C.U.S armband te bestellen die al samengesteld is. Deze vindt je verder op deze pagina. In de omschrijving zie je welke elementen er bij de prijs zijn inbegrepen. Wil je er nog een schuiver of letter aan toe voegen dan kun je deze er apart bij bestellen.

© 2015 - 2023 Together Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel